1-op-1 opstelling

Een familie- of gezinsopstelling met representanten is heel krachtig en inzichtgevend. Maar het kan ook in een 1-op-1 situatie. Ik werk dan alleen met vloerankers en poppetjes. Veel mensen prefereren deze methode omdat er dan geen anderen bij zijn en omdat er dan optimale aandacht is voor het eigen proces.

Ook bij een 1-op-1 opstelling werk ik op zielniveau. Ik neem plaats op de diverse vloerankers en geef aan wat ik voel (wat het wetende veld laat zien). Vervolgens kan ik jou  uitnodigen om plaats te nemen op een vloeranker om bijvoorbeeld een interactie uit te werken of een gevoel te ervaren.

Locatie

Een 1-op-1 opstelling kan plaatsvinden in mijn praktijk in Amsterdam, of in Hagestein. Maar het kan ook bij jou thuis. Veel mensen maken gebruik van deze laatste mogelijkheid, omdat ze dan in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. Ik kom met mijn vloerankers graag bij je langs. De energie van je vertrouwde omgeving geeft ook extra informatie.

kosten

Een kennismakingsgesprek / intake in de praktijk of aan de telefoon duurt maximaal een half uur en is gratis.

Een 1-op-1 opstelling  kost € 85, =   (ongeveer anderhalf a 2 uur).

Wanneer de opstelling bij jou thuis plaatsvind reken ik € 0,30 per KM (brandstof en reistijd).

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur) kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het geld bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor een ieder toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly.

aanmelden