1-op-1 opstelling

Een 1-op-1 opstelling is heel krachtig en inzichtgevend. Ik werk met vloerankers en soms andere attributen. Veel mensen prefereren de 1 op 1 methode boven de familieopstellingen in een groep, omdat er dan geen anderen bij zijn en er dan optimale aandacht is voor het eigen proces.

Ook bij een 1-op-1 opstelling werk ik op zielniveau. Ik neem plaats op de diverse vloerankers en geef aan wat ik voel (wat het wetende veld laat zien). Vervolgens kan ik jou  uitnodigen om plaats te nemen op een vloeranker om bijvoorbeeld een interactie uit te werken of een gevoel te ervaren. Dit gebeurt op een speelse en intuïtieve manier.

Bij Blog kun je een aantal ervaringen lezen van mensen die bij mij een 1-op-1 opstelling gedaan hebben, 

Locatie

Een 1-op-1 opstelling kan plaatsvinden in mijn praktijk in Amsterdam, of in Hagestein. Maar het kan ook bij jou thuis. Ik kom dan graag bij je langs met mijn vloerankers. De energie van je vertrouwde omgeving geeft ook extra informatie. Maar je kunt er ook juist bewust voor kiezen om het in een neutrale omgeving te doen.

 

kosten

Een kennismakingsgesprek / intake in de praktijk of aan de telefoon duurt maximaal een half uur en is gratis.

Een 1-op-1 opstelling  kost € 85, =   (ongeveer anderhalf uur).

Wanneer de opstelling bij jou thuis plaatsvindt reken ik € 0,30 per KM (brandstof en reistijd).

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur) kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly.

aanmelden