Ik ben sterk onder de indruk over hetgeen er gebeurde in mijn Opstelling. Ik zag mijn vader die zich niet kon uiten en letterlijk geen woord uit zijn mond kreeg. En mijn vermoedens dat ik “slechts” het effect was van een wilde huwelijksnacht, zag ik bewaarheid. Ook de tranen van mijn dochter waren treffend.
Ik ben blij en opgelucht met deze opstelling en ben beland in een bubbel van Licht. Liefde en Rust. Tegelijkertijd voelde ik ook verdriet en moest afscheid nemen van mijn oude ik. Ik had mijn missie voltooid en voel dat er nu ook een enorme Leegte is ontstaan. Mijn oude ik is niet meer, wie ben ik nu ?Ik kreeg ook last van mijn hartchakra. Mijn doel is er niet meer, want die is behaald. Wat wordt nu mijn missie. Mijn missie om voor anderen te leven is nu klaar. Nu is het tijd voor mijn ware Ik, maar wat betekent dit nu echt ?.
Na deze bewustwording heb ik afscheid genomen van mijn oude Ik en mijn nieuwe Ik verwelkomd. Dit was een mooi en ontroerend proces. Het werkte bevrijdend en nu voel ik mij vrij en heb ook geen last meer van mijn hart chakra. De rust is terug en ik hoef ook niet direct te weten wat mijn nieuwe doel is. Dat zal best stapje voor stapje komen. Dat gaat vanzelf, dus daar hoef ik mij niet druk om te maken. Voor nu ga ik genieten van het “normale” leven. Even geen spirituele zoektochten, healings, ets. meer. Gewoon genieten van een wandeling, een boek lezen, brood bakken, etc.