familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetische wetende veld, opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Voorafgaand aan de opstelling maken we jouw vraag zo duidelijk mogelijk zodat jij te zien krijgt wat je wilt en moet zien. Hierdoor komt er informatie in jouw bewustzijn waardoor er kwartjes gaan vallen. Dit proces kan lang doorgaan. Er vinden energie verschuivingen plaats en het kan zijn dat er bij familieleden die je hebt opgesteld ook veranderingen plaatsvinden. 

locatie

De familieopstellingen vinden plaats op de laatste  zondag van de maand (soms door overmacht 1 week eerder) van 11.00-16.00 in hartje Amsterdam in een fijn, licht en ruim buurthuis,

1e weteringplantsoen 2c, 1017 SJ Amsterdam 

Er is thee, koffie en lekkers. Je kunt je eigen lunch meenemen of iets kopen bij de AH die 3 minuten lopen is van het buurthuis.

Er is plek voor 2 vraagstellers per dag, maar er is altijd plek voor toeschouwers / representanten. 

Zondag  26 juni

Z O M E R S T O P

Zondag  18 september (ipv 25 september)

Zondag 30 oktober

Zondag 27 november

Zondag 18 december (ipv 25 december)

 

kosten

Vraagsteller € 95,= ( € 30 aanbetaling)

Representant  € 15,=  (oud cliënt   € 8,=)

Een vraagsteller kan gratis een representant meenemen.

Nazorg per mail of app of is altijd mogelijk en kosteloos.

Een nazorg / coach gesprek face to face kost € 40,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is. Ik vertrouw  erop dat jij krijgt wat je toekomt.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”