familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetische wetende veld, opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Wanneer je je aanmeldt als vraagsteller, wordt jouw vraag ook gegarandeerd opgesteld.

locatie

De familieopstellingen vinden (meestal) alternerend  plaats in Hagestein (bij Vianen) op een prachtige locatie aan een meer. Of in Amsterdam in een mooi grachtenpandje, maar ivm de corona maatregelen momenteel (tijdelijk) in een buurthuis vlakbij dat grachtenpandje.

Maandelijks op een zaterdag van 11.00 tot 16.00. Er is thee, koffie en lekkers. Neem je zelf je lunch mee  ?

Er is plek voor 2 vraagstellers per dag, maar er is altijd plek voor toeschouwers / representanten.

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, 4124 KC, huisje 39

Adres Amsterdam: 1e weteringplantsoen 2c, 1017 SJ (200 meter van de praktijk).

Eventueel kan de locatie veranderd worden, bijvoorbeeld als de aanmeldingen overwegend uit de regio Amsterdam of Hagestein komen.

Zaterdag 28 november Amsterdam

Zaterdag 12 december Hagestein

Zaterdag 19 december Amsterdam  

NB:  coronaproof: we zitten in een grote ruimte, er is voldoende ventilatie, er zijn maximaal 8 mensen en er gelden regels mbt het elkaar aanraken

kosten

Toeschouwer / representant  € 15,=

Vraagsteller € 85,= (aanbetaling  € 10 =)

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen. En een representant kan een representant voor 50 % korting meebrengen.

Een vraagsteller mag daarna telkens kosteloos komen representeren.

Nazorg per mail, app of telefoon is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur)  kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”