familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust van wat de invloed is van onze familie en voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetisch wetende veld opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Voorafgaand aan de opstelling maken we jouw vraag zo duidelijk mogelijk zodat jij te zien krijgt wat je wilt en moet zien. Hierdoor komt er informatie in jouw bewustzijn waardoor er kwartjes gaan vallen. Dit proces kan lang doorgaan. Er vinden energie verschuivingen plaats en het kan zijn dat er bij familieleden die je hebt opgesteld ook veranderingen plaatsvinden.

kosten

  • Vraagsteller € 110, =
  • Representant € 15 ,=
  • Vraagsteller met nazorggesprek € 140, =
  • Los consult /nazorggesprek € 50, =

In een nazorggesprek blikken we samen terug op de opstelling en bespreken we de inzichten. Dit kan extra verrijkend zijn en meerdere en/of andere inzichten geven. Normaliter is om dit na 1 a 2 maanden in te plannen.

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen.

Geld is energie en ik wil graag dat iedereen dit krachtige, helende werk mag meemaken. Wanneer je minder kan betalen is dat goed (geen uitleg nodig). Vraag gewoon om de korting waarvan je voelt dat die bij je hoort.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

locatie

De grote opstellingen (maximaal 18 personen) zijn op de 1e zaterdag (of  zondag) van de maand in de prachtige, ruime en lichte zaal van:

Buurtsalon Jeltje
1e Helmerstraat 106 N
1054 EG  Amsterdam

De kleine opstellingen (maximaal 10 personen) zijn in mijn praktijk op de Spiegelgracht 36

De workshops zijn van 1300 tot 17.00 (maximaal een half uurtje uitloop) en de inloop is om 12.30. Een workshop bestaat uit twee opstellingen en een pauze. Er is koffie, thee en lekkers aanwezig.

DATA 2023

  • Zaterdag 7 oktober – grote opstelling – Buurtsalon Jeltje
  • Zaterdag 21 oktober – kleine opstelling – Praktijk de Spiegel
  • Zondag 5 november – grote opstelling – Buurtsalon Jeltje (zondag ipv zaterdag)
  • Zaterdag 18 november – kleine opstelling – Praktijk de Spiegel
  • Zaterdag 2 december – grote opstelling – Buurtsalon Jeltje
  • Zaterdag 16 december – kleine opstelling – Praktijk de Spiegel
“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”