familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetisch veld opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Een familieopstelling is individueel en jouw vraag staat centraal. Wanneer je je aanmeld als vraagsteller, wordt jouw vraag ook gegarandeerd opgesteld.

locatie

De familieopstellingen vinden plaats op een prachtige locatie aan een meer bij Hagestein (bij Vianen). De prachtige en rustgevende omgeving werkt mee aan de opstelling. De workshops zijn (meestal) alternerend in Amsterdam in een mooi grachtenpandje.

Iedere eerste vrijdag van de maand van 11.00 tot 15.30 / 16.00. Er is thee, koffie en lekkers. Neem je zelf je lunch mee ?

  • Vrijdag 1 november Amsterdam
  • Vrijdag 6 december Amsterdam
  • Vrijdag 3 januari Hagestein
  • Vrijdag  7 februari Amsterdam
  • Vrijdag 6 maart Hagestein

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, 4124 KC, huisje 39

Adres Amsterdam: Spiegelgracht 36, 1017 JS

kosten

 Toeschouwer / representant  € 20,=

Vraagsteller € 75,=

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen. En een representant kan een representant voor 50 % korting meebrengen.

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur)  kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het geld bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor een ieder toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”