familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetische wetende veld, opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Voorafgaand aan de opstelling maken we jouw vraag zo duidelijk mogelijk zodat jij te zien krijgt wat je wilt en moet zien. Hierdoor komt er informatie in jouw bewustzijn waardoor er kwartjes gaan vallen. Dit proces kan lang doorgaan. Er vinden energie verschuivingen plaats en het kan zijn dat er bij familieleden die je hebt opgesteld ook veranderingen plaatsvinden. 

locatie

 De familieopstellingen vinden plaats op de eerste zaterdag  (soms 1e zondag) van de maand van 13.00 – 17.30 in hartje Amsterdam in een fijn, licht en ruim buurthuis.

Buurtsalon Jeltje

1e Helmerstraat 106 N, 1054 EG Amsterdam

Tranhalte JP Heijestraat

Er is plek voor 2 vraagstellers en maximaal 12 toeschouwers / representanten.

 

Data

  • Zaterdag 4 maart
  • Zaterdag 1 april
  • Zondag 30 april (ipv 1e weekend van mei)
  • Zondag 4 juni

juli en augustus zomerstop

kosten vanaf januari 2023

Vraagsteller € 105, =

Vraagsteller met 1 nazorggesprek € 140, =

Vraagsteller met 2 nazorggesprekken  € 170, =

In een nazorggesprek blikken we samen terug op de opstelling en bespreken we de inzichten. Dit kan extra verrijkend zijn en meerdere en/of andere inzichten geven. Normaliter is om dit na 1 a 2 maanden in te plannen.

 Representant  € 15,=

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen.

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan geef ik je met liefde korting (geen uitleg nodig). Ik wil namelijk dat het voor iedereen toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”