familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetisch veld opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Een familieopstelling is individueel en jouw vraag staat centraal. Wanneer je je aanmeld als vraagsteller, wordt jouw vraag ook gegarandeerd opgesteld.

locatie

De familie -en gezinsopstellingen vinden plaats op een prachtige locatie aan een meer. Iedere eerste vrijdag van de maand van 10.30 – 16.00. Er is thee, koffie en lekkers. En ik verzorg een simpele lunch. De prachtige en rustgevende omgeving werkt mee aan de opstelling.

  • Vrijdag 5 juli
  • Vrijdag 2 augustus 2019
  • Vrijdag 6 september 2019

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, huisje 39, Hagestein (bij Vianen).

kosten

 Toeschouwer / representant  € 40,=

Vraagsteller € 65,=

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen. En een representant kan een representant voor 50 % korting meebrengen.

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur)  kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het geld bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor een ieder toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”