familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetische wetende veld, opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Voorafgaand aan de opstelling maken we jouw vraag zo duidelijk mogelijk zodat jij te zien krijgt wat je wilt en moet zien. Hierdoor komt er informatie in jouw bewustzijn waardoor er kwartjes gaan vallen. Dit proces kan lang doorgaan. Er vinden energie verschuivingen plaats en het kan zijn dat er bij familieleden die je hebt opgesteld ook veranderingen plaatsvinden. 

locatie

De familieopstellingen vinden plaats op de laatste  zondag van de maand (soms door overmacht 1 week eerder) van 11.00-16.00 in hartje Amsterdam in een fijn, licht en ruim buurthuis,

Er is thee, koffie en lekkers. Je kunt je eigen lunch meenemen of iets kopen bij de AH die 3 minuten lopen is van het buurthuis.

Er is plek voor 2 vraagstellers per dag, maar er is altijd plek voor toeschouwers / representanten.

Adres Amsterdam: 1e weteringplantsoen 2c, 1017 SJ

Zondag 24 oktober

Zondag 28 november

Zondag 19  december

kosten

 Vraagsteller € 85,= (aanbetaling  € 10 =)

Representant  € 15,=

Vraagsteller 2e keer € 75,=

Een vraagsteller kan gratis een representant meenemen.

Een vraagsteller mag daarna telkens voor € 5,= komen representeren.

Nazorg per mail, app of telefoon is altijd mogelijk en kosteloos.

Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur)  kost € 40,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is. Ik vertrouw  erop dat jij krijgt wat je toekomt.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”