familieopstelling

We zijn ons meestal niet bewust wat de invloed is van onze familie & voorouders op ons dagelijkse leven. Soms zijn deze invloeden zo sterk, dat ze verandering van gedrag of het bereiken van doelen belemmeren. Tijdens een opstelling wordt inzichtelijk welke invloeden voor blokkades in je huidige leven zorgen.

Het is een eer voor mij om een opstelling te begeleiden. Het energetische wetende veld, opent zich ook voor mij en “stuurt” mij naar de interventies die op dat moment nodig zijn.

Voorafgaand aan de opstelling maken we jouw vraag zo duidelijk mogelijk zodat jij te zien krijgt wat je wilt en moet zien. Hierdoor komt er informatie in jouw bewustzijn waardoor er kwartjes gaan vallen. Dit proces kan lang doorgaan. Er vinden energie verschuivingen plaats en het kan zijn dat er bij familieleden die je hebt opgesteld ook veranderingen plaatsvinden. 

locatie

 

de huidige De familieopstellingen vinden (meestal) alternerend  plaats in Hagestein (bij Vianen) op een prachtige locatie aan een meer. Of in Amsterdam in een mooi grachtenpandje, maar ivm de corona maatregelen momenteel (tijdelijk) in een buurthuis vlakbij dat grachtenpandje.

Maandelijks op een zondag van 11.00 tot 16.00 / 16.30. Er is thee, koffie en lekkers. Je kunt je eigen lunch meenemen of iets kopen bij de AH die 3 minuten lopen is van de locatie in Amsterdam.

Er is plek voor 2 vraagstellers per dag, maar er is altijd plek voor toeschouwers / representanten.

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, 4124 KC, huisje 39

Adres Amsterdam: 1e weteringplantsoen 2c, 1017 SJ (200 meter van de praktijk).

Eventueel kan de locatie veranderd worden, bijvoorbeeld als de aanmeldingen overwegend uit de regio Amsterdam of Hagestein komen.

Zondag  11 juli Amsterdam

Zondag 25 juli Hagestein

Zondag 2 augustus Amsterdam

Zondag 5 september Amsterdam

NB:  coronaproof: we zitten in een grote ruimte, er is voldoende ventilatie, er zijn maximaal 8 mensen en er gelden regels mbt het elkaar aanraken

ONLINE OPSTELLINGEN

Sinds kort werk ik middels Zoom en Ziesoo (tool voor online opstellingen). Door de huidige lockdowns was het niet altijd mogelijk om live bij elkaar te komen en het bleek dat ook met groepen online goed werkt. Daarom houd ik deze mogelijkheid erin.

kosten

Representant  € 10,=

Vraagsteller € 85,= (aanbetaling  € 10 =)

Vraagsteller 2e keer € 75,=

Een vraagsteller kan gratis een representant meenemen. En een vraagsteller mag daarna telkens kosteloos komen representeren.

Nazorg per mail, app of telefoon is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur)  kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“Nu pas zie ik mijn eigen aandeel in de verhouding met mijn moeder”

“Je deed precies mijn vader na. En je kent hem niet eens!”

“Hoe wist je nou hoe mijn broer altijd op mij reageert?”