gezin opstelling

Wanneer je in je gezin onrust, conflicten of problemen ervaart, is het  niet altijd even duidelijk waar dat nou echt vandaan komt. Op een diepere laag krijg je daarin inzicht. Het is inzicht gevend om te ervaren hoe de gezinsleden nu echt tegenover elkaar staan.

De gezin opstelling bestaat uit 2 delen. Als eerste legt ieder aanwezig gezinslid met vloerankers (gekleurde matjes) het gezin neer zoals hij / zij dat ziet. Er ontstaan dus meerdere Tableau Vivants (opstellingen) en zowel ik, als de gezinsleden zelf, gaan op de matjes staan om te ervaren welke informatie over het systeem aanwezig is.

Met het laatste Tableau Vivant (van het jongste gezinslid) gaan we verder om interacties uit te werken. We zoeken naar bijvoorbeeld gemeenschappelijke thema’s, naar bondjes, naar irritaties, geheimen, etc. en al spelenderwijs laat ik gezinsleden voelen en ervaren wat er is en wat er gebeurt.

Door een gezin opstelling worden interactiepatronen in je gezin inzichtelijk gemaakt en wordt de dynamiek blootgelegd. Het wordt duidelijk welke plek iemand inneemt en of deze plek hem/haar ook past en dient. Door deze bewustwording komt er een energieverschuiving op gang, zodat er meer rust in het systeem komt. Het mooie is ook dat ieder gezinslid eigen inzicht punten meekrijgt en dus vinden er diverse prive sessie plaatst

locatie

De gezin opstelling is in mijn praktijk aan de Spiegelgracht 36, maar het kan ook bij jou thuis plaatsvinden. Het kan ook in een door jouw geregelde ruimte of in mijn vakantie huis aan het meer bij Vianen. De totale tijdsduur is ongeveer 2 tot 2,5 uur.

De kosten zijn € 170,= in mijn praktijk en € 180,= elders

Geld is energie en ik wil graag dat iedereen dit krachtige, helende werk mag meemaken. Wanneer je minder kan betalen is dat goed (geen uitleg nodig). Vraag gewoon om de korting waarvan je voelt dat die bij je hoort.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

 

“ Nu zie ik pas waarom mijn kinderen zo jaloers op elkaar zijn “

” Nu begrijp ik waarom mijn kind zich ongewenst voelt “

” Nu snap ik waarom mijn kinderen geen contact met hun vader willen “