gezinsopstelling

Wanneer je in je gezin onrust, conflicten of problemen ervaart, is het  niet altijd even duidelijk waar dat nou echt vandaan komt. Op een diepere laag krijg je daarin inzicht.

Bij een gezinsopstelling wordt je huidige gezin opgesteld. Idealiter ben je aanwezig met al je gezinsleden. Ieder aanwezig gezinslid legt dan zijn of haar innerlijke beeld neer m.b.v. vloerankers.  Met het laatste beeld (meestal jongste kind) gaan we aan het werk.

Door een gezinsopstelling worden interactie patronen in je gezin inzichtelijk gemaakt en word de dynamiek blootgelegd. Het wordt duidelijk welke plek eenieder inneemt en of deze plek hem/haar ook past en dient. Door deze bewustwording komt er een energieverschuiving op gang zodat er meer rust in het systeem komt.

locatie

De familieopstellingen vinden plaats op een prachtige locatie aan een meer bij Hagestein (bij Vianen). De prachtige en rustgevende omgeving werkt mee aan de opstelling. Maar de workshops zijn  ook vaak in Amsterdam in een mooi grachtenpandje.

Iedere eerste vrijdag van de maand van 11.00 tot 15.30 / 16.00. Er is thee, koffie en lekkers. Neem je zelf je lunch mee ?

  • Vrijdag 6 september Hagestein
  • Vrijdag 4 oktober Amsterdam
  • Vrijdag 1 november Amsterdam
  • Vrijdag 6 december Amsterdam
  • Vrijdag 3 januari Hagestein

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, 4124 KC, huisje 39

Adres Amsterdam: Spiegelgracht 36, 1017 JS 

kosten

Toeschouwer / representant € 4o,=

Vraagsteller € 65,=

Een vraagsteller mag gratis een representant meenemen. En een representant mag een representant voor 50 % korting meenemen.

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur) kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het geld bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor een ieder toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totally

“ Nu zie ik pas echt waarom mijn kinderen zo jaloers op elkaar zijn “

” Nu begrijp ik waarom mijn kind zich soms ongewenst voelt “

” Nu zie ik het verband tussen mijn te vroeg gestorven moeder en de rol van mijn dochter “