gezinsopstelling

Wanneer je in je gezin onrust, conflicten of problemen ervaart, is het  niet altijd even duidelijk waar dat nou echt vandaan komt. Op een diepere laag krijg je daarin inzicht.

Het is ook interessant om te ervaren hoe de gezinsleden nu echt tegenover elkaar staan. Waar zijn de bondjes, schuringen, vermijdingen, etc.

De gezinsopstelling bestaat uit 2 delen. Als eerste legt ieder aanwezig gezinslid met vloerankers (gekleurde matjes) het gezin neer zoals hij / zij dat ziet. Er ontstaan dus meerdere Tableau Vivants (hoe het is neergelegd) en zowel ik, als de gezinsleden zelf, gaan op de matjes staan om te ervaren welke informatie over het systeem aanwezig is.

Met het laatste Tableau Vivant gaan we verder aan het werk. Ik geef weer wat ik voel als ik op de vloerankers sta en al spelenderwijs laat ik gezinsleden voelen en ervaren wat er is en wat er gebeurt.

Door een gezinsopstelling worden interactiepatronen in je gezin inzichtelijk gemaakt en wordt de dynamiek blootgelegd. Het wordt duidelijk welke plek iemand inneemt en of deze plek hem/haar ook past en dient. Door deze bewustwording komt er een energieverschuiving op gang, zodat er meer rust in het systeem komt.

locatie

Bij een gezinsopstelling kom ik bij jou thuis, of jij en je gezin komt in mijn praktijk. Dit kan in Amsterdam, of in Hagestein, een prachtige locatie aan een meer vlakbij Vianen. De prachtige en rustgevende omgeving werkt mee aan de opstelling.

We spreken samen een geschikt tijdstip af. De totale tijdsduur is ongeveer 2 a 3  uur. Indien mogelijk en wenselijk krijgt ieder gezinslid een soort “prive sessie” en een eigen boodschap cq. leerpunt mee.

Adres Hagestein: Camping Everstein, Lekdijk 34, 4124 KC, huisje 39

Adres Amsterdam: Spiegelgracht 36, 1017 JS 

kosten

Een gezinsopstelling kost € 95,= (ongeveer 2 uur)

Telefonische nazorg is altijd mogelijk en kosteloos. Een nazorg / coach gesprek face to face (ongeveer 1 uur) kost € 50,=

Geld is energie en ik geloof dat jouw betaling resoneert met hetgeen je terug krijgt. Mocht het bedrag te hoog voor je zijn, dan kunnen we daarover in gesprek gaan. Ik wil dat het voor iedereen toegankelijk is.

TRUST = To Rely Upon the Source Totally

“ Nu zie ik pas echt waarom mijn kinderen zo jaloers op elkaar zijn “

” Nu begrijp ik waarom mijn kind zich soms ongewenst voelt “

” Nu zie ik het verband tussen mijn te vroeg gestorven moeder en de rol van mijn dochter “