levenslijn lopen

De Levensloop start in De Bron  waar je nog 1 bent met de onvoorwaardelijke liefde, overvloed en harmonie. Dan wordt je geboren en loop je naar je huidige leven. Wanneer we ons levenspad lopen, worden we hoofdzakelijk geconfronteerd met chaos, pijn en disharmonie en vergeten we vaak hoezeer we nog verbonden zijn met De Bron. In deze workshop wil ik jullie laten voelen dat we niet afgescheiden zijn.

Je loopt de levenslijn met een coach, je gids. En nadat je hebt gelopen, wissel je met hem / haar van rol en bespreek je de oefening ook na. Wat ben je tegengekomen. Tijdens het lopen registreer je alleen maar wat er gebeurt. Je verbindt je niet inhoudelijk met het verhaal, met mogelijke trauma’s. En aan het einde van de Levenslijn wordt je weer daadkrachtig herinnerd aan het feit dat je immer verbonden bent met De Bron.

Het doel is om vanuit een  “helikopter view”  je leven te overzien en je te herinneren dat je altijd bent verbonden met De Bron. En dat we hier zijn om karma op te ruimen.

locatie & data

De workshop geef ik in mijn praktijk aan de Spiegelgracht 36. Zodra er 4 mensen deelnemers zijn ( dan zijn er 2 koppels) organiseer ik de workshop op een onderling vast te leggen tijdstip. Dit is dan anderhalf a 2 uur.

 

kosten

Individueel € 30, =

Per duo € 50, =

Geld is energie en ik wil graag dat iedereen dit krachtige, helende werk mag meemaken. Wanneer je minder kan betalen is dat goed (geen uitleg nodig). Vraag gewoon om de korting waarvan je voelt dat die bij je hoort.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“ Door deze workshop ben in contact gekomen met mijn ziel missie “

” Ik heb de onvoorwaardelijke liefde van De Bron mogen voelen”