levenslijn lopen

In deze workshop loop je je Levenspad vanaf het moment dat je geboren wordt, tot het moment nu. We starten in De Bron  waar je nog 1 bent met de onvoorwaardelijke liefde, overvloed en harmonie. Wanneer we ons levenspad lopen en hoofdzakelijk worden geconfronteerd met chaos, pijn en disharmonie, vergeten we vaak hoezeer we nog verbonden zijn met De Bron. In deze workshop wil ik jullie laten voelen dat we niet afgescheiden zijn.

Je loopt de levenslijn met een coach, je gids. En nadat je hebt gelopen, wissel je met hem / haar van rol. Met je coach bespreek je de oefening ook na. Wat ben je tegengekomen, waar stagneerde het. Tijdens het lopen hoef je alleen maar te registreren wat er gebeurt. We gaan ons niet (therapeutisch) verbinden met het verhaal, met mogelijke trauma’s.

Het doel is om vanuit een soort “helikopter view” je leven tot nu toe te overzien en je te herinneren dat je altijd bent verbonden met De Bron.

locatie

Eens per 2 maanden is de workshop voor 10 mensen in Buurtsalon Jeltje, 1e Helmerstraat 106

  • Vrijdag 5 januari 2024 14.00 – 16.00
  • Vrijdag 1 maart 2024 14.00 – 16.00
  • Vrijdag  3 mei 2024. 14.00 – 16.00

Wanneer je je als duo aanmeldt, kan het Levenslijn Lopen op ieder moment in mijn praktijk op de Spiegelgracht plaatsvinden.

kosten

 Deelnemer in de groep € 35, =

Per duo in mijn praktijk € 95, =

Geld is energie en ik wil graag dat iedereen dit krachtige, helende werk mag meemaken. Wanneer je minder kan betalen is dat goed (geen uitleg nodig). Vraag gewoon om de korting waarvan je voelt dat die bij je hoort.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

“ Door deze workshop ben in contact gekomen met mijn ziel missie “

” Ik heb de onvoorwaardelijke liefde van De Bron mogen voelen”

” In eerste instantie wilde ik helemaal niet geboren worden, maar ik heb weer Levensvreugde mogen voelen”