Sommige cliënten laten bij Google een review achter. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Maar een aantal springen er echt uit en plaats ik vol trots (met toestemming) op mijn blog.

Ik heb de familieopstelling met Jeroen als heel veilig ervaren. Ik kan de ervaring niet in woorden beschrijven, maar ik heb het gevoel dat er heel veel stukjes op hun plaats zijn gevallen. Ik merk dat ik door de opstelling, die intens en heftig was, met meer compassie en liefde naar mezelf kan kijken en dat is fijn om te merken.

De familieopstelling bij Jeroen heb ik erg positief ervaren. Jeroen wist z’n gevoel goed in te zetten en me met beide benen op de grond te houden tijdens de sessie. Ik voelde me erg op me gemak.
Een paar persoonlijke resultaten:
– ik voel de energie en liefde weer stromen.
– Ik heb ontzettend waardevolle inzichten gekregen over mezelf en m’n familie
– Ik sta weer op de juiste plek in m’n familie.
M’n opstelling was ongeveer twee maanden geleden. En ik merk dat er van alles op z’n plek valt. Dat gebeurt nog bijna dagelijks. Het is alsof het een diepe laag in mij zichtbaar heeft gemaakt en ik dat in de tijd daarna een plek mag geven, doorvoelen en terugsturen naar daar waar het hoort.
Ook de begeleiding erna is erg prettig. Heel fijn om te weten dat Jeroen klaarstaat voor advies en een luisterend oor.
Al met al kan ik Jeroen zeker aanbevelen!

Ik heb laatst een vraag ingebracht tijdens een familie opstellingen sessie begeleid door Jeroen. Heel bijzonder om mee te maken.
Het heeft mij weer nieuwe dingen over mijzelf geleerd.
Jeroen is een geduldige en kundige begeleider.
Dankjewel

Jeroen ik wil je ontzettend bedanken voor de sessies die ik van je mocht ontvangen.
Jij bent super goed in je werk. Je zet je volledig in voor de vraagsteller. Je werkt vanuit je intuïtie en blijft gedurende de sessie verbonden met de cliënt en het veld. De vraagsteller krijgt alle ruimte om zijn/haar emoties te uiten en dat is heel prettig.
Ga zo door.

Ik heb een 1 op 1 opstelling gedaan en dit heb ik als heel waardevol ervaren. Jeroen laat je je gelijk op je gemak voelen. De opstelling geeft je heel veel inzichten, die je anders niet zo duidelijk krijgt. Het geeft je daarna meer rust & helderheid in je leven. Als je al lang vastloopt met bepaald gedrag, zal een opstelling heel veel voor je kunnen doen!

Laatst een individuele opstelling gedaan bij Jeroen. Erg bijzondere ervaring. Jeroen laat je direct op je gemak voelen en doet zijn werk met professionaliteit en humor. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt.