U

Spiegeldagen

Heerlijk een paar dagen vakantie vieren  en tegelijkertijd een (pittig) proces met jezelf aangaan.

In deze 2 dagen (5 dagdelen)  krijg je minimaal 2 Familie Opstellingen. Daarnaast doen we diverse energetische oefeningen met elkaar. En we dansen, zwemmen, varen, doen visualisaties, meditaties etc. om op die manier te ontdekken wat er  zich op dit moment aan jou spiegelt. En wat je mag loslaten, koesteren en /of  als uitdaging kan gaan zien.

De groepsgrootte is klein (maximaal 4) waardoor al snel een intieme en veilige sfeer kan ontstaan. Ook de groepssamenstelling spiegelt en hierin liggen dan ook uitdagingen verscholen.

Alle deelnemers stellen een intentie  en deze vormt de rode draad tijdens deze 2-daagse.  Welke intentie wil jij neerzetten ? (angst loslaten, zelfverzekerder worden, of iets dergelijks).  Bij aanvang van de 2-daagse kunnen we ook samen kijken welke intentie je wilt neerzetten.

Je kunt me vrijblijvend bellen voor nadere informatie.

Locatie

Je kampeert op een leuke camping aan een prachtig meer met zeer zuiver zwemwater. Aan de andere kant van de camping  bevindt zich het chalet (praktijk de spiegel 2) waar de 2 spiegeldagen plaatsvinden. Je kunt natuurlijk meerdere dagen op de camping verblijven. Alle overnachtingen regel je zelf met Camping Everstein

kosten

Deze 2-daagse kost € 250, = en is inclusief 2 x lunch en 1 x diner. Het is exclusief ontbijt en overnachting op de camping.

Individuele Spiegeldagen

Deze spiegeldagen bied ik ook individueel aan. Je krijgt  2 x een individuele opstelling en ik bied je het zelfde als ik de “gewone” spiegeldagen. De prijs is dan € 340 ,= inclusief.

De groep – en individuele spiegeldagen starten de 1e dag om 10.oo en eindigen de 2e dag om 16.00. Ze bestaan dus uit 5 dagdelen (2 ochtenden, 2 middagen en 1 avond).

Geld is energie en ik wil graag dat iedereen dit krachtige, helende werk mag meemaken. Wanneer je minder wil of kunt betalen is dat goed (geen uitleg nodig). Vraag gewoon om de korting waarvan je voelt dat die bij je hoort.

TRUST = To Rely Upon the Source Totaly

Data

Deze staan (nog) niet vast. Zodra ik 4 deelnemers heb, ga ik plannen.  Mocht je met meerderen op bepaalde data willen laat me dit weten.

aanmelden