U

Spiegelsalon

Op een spiegel salon avond staat  persoonlijk en spirituele groei centraal. Het doel is om om de 3 weken een leerzame, verrijkkende en boeiende avond neer te zetten. Denk hierbij aan lezingen, demonstraties, klankschaal concerten en meditaties. Maar er zullen ook avonden zijn waarbij het verbinden met elkaar centraal staat, denk aan bijvoorbeeld praatgroepen en gezamenlijk eten.

Locatie & tijd

Om de 3 weken op een dinsdag avond, is de Spiegel Salon avond in Praktijk de Spiegel, Spiegelgracht 36.

Het is van 19.30 tot 22.00 en afhankelijk van het programma zijn we soms iets eerder klaar (de laatste Spiegel Salon avond start 18.30)

Er is thee, koffie en iets lekkers. De entree is € 15,=  en je kan ook met een representanten strippenkaart betalen

Programma

Dinsdag 12 maart – de 1e Spiegel Salon starten we feestelijk met een heerlijk klankschalen lig concert olv Ben Noorloos  waarbij al je chakra’s geactiveerd worden. Zie www.benonderweg.nl Neem je eigen matje en/of kussentje mee. Ruimte voor maximaal 12 mensen. 

Dinsdag 2 april – demonstratie mediumschap door Greetje Grootjans en Kitty Woud (www.praktijkimpuls.nl). Op deze avond zullen zij contact maken met overleden dierbaren. Op een liefdevolle manier bewijzen ze dat het leven doorgaat na de fysieke dood en ze herenigen ook voor even weer de twee zielen. Ruimte voor maximaal 18 mensen. 

Dinsdag 23 april – gezamelijk mantra,s zingen met soufi dans bewegingen o.l.v. Paul Henneman. Hij zingt een mantra voor en wij volgen. We zingen Christlijke, Islamietische en Herbreeuwse mantra’s, juist om te benaderukken dat we 1 zijn. Ruimte voor maximaal 20 mensen. 

Dinsdag 21 mei – “Heb jezelf lief ” met relatiecoach Sabien Rodenbach. We gaan op zoek naar wat er werkelijk in ons leeft. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hoe vaker je deze oefening in zelfliefde doet, hoe meer inzicht je in jezelf krijgt en hoe dichter je bij je verlangen/zielsmissie komt.  Ruimte voor maximaal 10 mensen. 

Dinsdag 4 juni – cacoa ceremonie met Breath Work en Sound Healing o.l.v. Emmeline (instagram:@cosmic.child_). De hart opende werking van cacoa kan ons meevoeren op een diepe reis naar naar de essentie van onszelf. Ondersteunt door breatwork en sound heling creeeren we een ceremonieel ritueel om dicht bij onszelf te komen.  Ruimte voor maximaal 12 mensen. 

Dinsdag 25 juni – laatste spiegel salon voor de zomervakantie. Afsluiting van de Spiegel Salon avonden voor de zomer met soep, brood, een meditatie o.l.v. Peter Ockeloen, een drumcircel en alles wat zich aandient. Het samenzijn staat centraal. Neem je trommel, tamboerijn oid mee.  Aanvang 18.30.

Ideeen welkom

Heb je een leuk idee voor een Spiegel Salon avond, stuur gerust een mail naar info@praktijkdespiegel of bel of app naar 06-27240800

Via deze mail kun je je ook aanmelden voor een Spiegel Salon avond.