Spiegelsalon

Op een spiegel salon avond staat  persoonlijk en spirituele groei centraal. Het doel is om om de 3 weken een leerzame, verrijkkende en boeiende avond neer te zetten. Denk hierbij aan lezingen, demonstraties, klankschaal concerten en meditaties. Maar er zullen ook avonden zijn waarbij het verbinden met elkaar centraal staat, denk aan bijvoorbeeld praatgroepen en gezamenlijk eten.

Locatie & tijd

Om de 3 weken op een dinsdag avond, is de Spiegel Salon avond in Praktijk de Spiegel, Spiegelgracht 36.

Het is van 19.30 tot 22.00 en afhankelijk van het programma zijn we soms iets eerder klaar (de laatste Spiegel Salon avond start 18.30)

Er is thee, koffie en iets lekkers. De entree is € 15,=  en je kan ook met een representanten strippenkaart betalen

Programma

Dinsdag 4 juni – cacoa ceremonie met Breath Work en Sound Healing o.l.v. Emmeline (instagram:@cosmic.child_). De hart opende werking van cacoa kan ons meevoeren op een diepe reis naar naar de essentie van onszelf. Ondersteunt door breatwork en sound heling creeeren we een ceremonieel ritueel om dicht bij onszelf te komen.  Ruimte voor maximaal 12 mensen.

Maandag 1 juli – laatste spiegel salon voor de zomervakantie. Afsluiting van de Spiegel Salon avonden voor de zomer met soep, brood, een AUM meditatie waarbij we de belangrijkste emoties in het fysieke en energetische lichaam gaan bezoeken (o.l.v. Peter Ockeloen) en een drumcircel. Neem je trommel, tamboerijn oid mee.  Aanvang 18.30.

Ideeen welkom

Heb je een leuk idee voor een Spiegel Salon avond, stuur gerust een mail naar info@praktijkdespiegel of bel of app naar 06-27240800