jeroen verdonk

Sinds 1996 werk ik in de jeugdhulpverlening. Eerst als gezinsvoogd bij Buro Jeugdzorg, vervolgens als pleegzorgwerker bij de Therapeutische Pleegzorg van De Bascule, een academisch centrum voor jeugd- en kinderpsychiatrie in Amsterdam. En momenteel als gezins coach bij Levvel (fusie van Bascule en Spirit).

Ik heb voldoening in mijn werk, maar wil ook mensen op een diepere laag bereiken, op zielniveau. Ik heb diverse opleidingen & workshops bij het Instituut voor Energiewerk in Drenthe gevolgd.

In Amsterdam ben ik, in mijn huis aan de Spiegelgracht, gestart met mijn praktijk als energetisch kindertherapeut. De naam voor mijn praktijk lag dus voor de hand. Ondertussen heb ik diverse bijscholingen gedaan en raakte gefascineerd door Familieopstellingen.

De basisopleiding Familieopstellingen heb ik gedaan bij Academie Hypnos in Bussum. Vervolgens heb ik Kinderen wijzen de Weg bij Coach-inn in Amersfoort gevolgd en Opstellingen met Kinderen van Ingrid Dykstra.

Bij Ingrid heb ik ook de kunst van individuele opstellingen geleerd.

Dit is mijn beknopte loopbaan. Als je op basis hiervan wilt besluiten of je een keertje mee wilt doen met een opstelling, is dat natuurlijk mooi.  Maar we kunnen ook even bellen of mailen zodat je me beter leert kennen.

Zie ook mijn FaceBook pagina Familie Opstellingen Vianen

Aangesloten bij beroepsvereniging SKJ 1100000826

020-6257840

06-27240800

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen